Toimitusaika 1-3 päivää

Toimituskulut 7,90 €

INLEI® form 1 1.2ML

5.00 5:stä
(4 tuotearviota)

4,30 26,90 

Inlei form1 ulkoasu on muuttunut. Pakkaus sisältää 9 x 1.2ml pussia.

Tuotetunnus (SKU): 8055271720425 Osasto:
GTIN: 8055271720425

Toimitamme nopeasti, omasta varastosta.

Nemesiksen varasto sijaitsee Kajaanissa josta lähetämme tuotteita jokainen arkipäivä.

Tämäkin tuote on sinulla 1-3 arkipäivässä.

Toimituskulut ovat vain 7,90€

Osta nyt, maksa myöhemmin!

Meillä on monipuolisesti erilaisia maksuvaihtoehtoja, pankki- ja korttimaksujen lisäksi voit ostaa nyt ja maksaa myöhemmin koko laskun tai halutessasi voit pilkkoa laskun eriin osamaksulla.

Halutessasi maksaa osissa tai laskulla, valitse kassalla maksutavaksi Jousto, OP lasku tai Alisa lasku (tutustu aina valitsemasi luoton ehtoihin).

Kuvaus

100% valmistettu Italiassa
Tuotteen tehokkuus on todistettu kliinisissä kokeissa Milanon tutkimuslaitoksessa ja sisältö on kaikkien eurooppalaisten standardien mukainen. Vain ammattikäyttöön.
Käytetään vain InLei® Fix 2 kiinnitysaineen kanssa.

Kätevä pakkaus mahdollistaa liuoksen käytön 2-3 kuukautta avaamisen jälkeen.

Erityisesti kehitetty toimimaan Lash Filler -menettelyn kanssa. Korkean pH-arvon ansiosta ainesosat pääsevät hellävaraisesti ripsiin valmistaen niitä toista emulsiota varten.
Erittäin tehokas Form 1 -koostumus toimii turvallisesti ja hellävaraisesti ripsien rakenteen kanssa. Tämän tuotteen tiukka alkali-pH mahdollistaa ripsisuomujen nopean ja oikean pehmeyden varmistaen paremman vaikutuksen tarvittaville alueille. Tällä tavalla tapahtuu valmistelu Fix 2 -kiinnitykseen.
Kirkkaan valkoinen väri ja oikein valittu koostumus mahdollistavat tuotteen levittämisen ripsiin juuri sinne, missä permingiä tarvitaan välttäen lopputuloksena ikäviä yllätyksiä.
Form 1:n käyttäminen muiden InLei®-sarjan tuotteiden kanssa takaa luottamuksen toimenpiteen laatuun ja antaa varmasti luotettavan ja varmennetun tuloksen.

Vaikutusaika 6-12min, ripsen laadusta riippuen.

Huom.
Vain ammattikäyttöön. Sisältää salisyylihapposuoloja. Ennen käyttöä lue huolellisesti ohjeet. Ei suositella käytettäväksi alle 16-vuotiaille. Älä käytä tuotetta, jos kasvoissa on ihottumaa tai jos iho on herkkä, ärtynyt tai vaurioitunut.Tai jos tiedetään allergia tai herkkyys jollekin etiketissä luetelluista ainesosista. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä.

 

INGREDIENTSAQUA (WATER/EAU), AMMONIUM THIOGLYOCLATE, CETEARYL ALCOHOL, LAURYL ALCOHOL, CETEARETH -20, CETEARETH -30, AMMONIA, PARFUM (FRAGRANCE), TETRASODIUM EDTA

 

Lisätiedot

pakkaus

1 kpl, 9 kpl

4 arviota tuotteelle INLEI® form 1 1.2ML

5,0
Perustuu 4 arvioon
5 tähteä
100
100%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
Näytetään 4 arvostelua 4 arvostelusta (5 tähteä). Näytä kaikki 4 arvostelua
1-4 4:n arvosteluista
  1. E
  2. R
  3. AH
  4. AK

    Laadukkaat tuotteet

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja