Toimitusaika 1-3 päivää

Toimituskulut 7,90 €

Silmänaluslaput ja teipit

Gel patch/Silmänaluslaput

Jokaisella ripsiteknikolla on omat mieltymyksensä oikeanlaisiin silmänaluslappuihin.

Silmänalusille tarkoitetut geelilaput ovat suunniteltu peittämään ja suojaamaan alaripsiä ripsienpidennysten laiton ajan.

Meillä on valikoimassa kolme ripsienpidennysten tekoon tarkoitettua silmänaluslappu mallia. Perinteinen, pyöreä reunainen, banaanin mallinen silmänaluslappu sekä kapeampi, veneen mallinen silmänaluslappu. Silmänaluslapuista käytetään myös nimitystä gel patch.

Silmänaluslapuista löytyy kahta pakkauskokoa. 20kpl/pkt ja 50kpl/pkt.

Silmänaluslappuja käytetään myös InLei ripsien kestotaivutuksessa suojaamaan ihoa ja alaripsiä. Ne ovat myös erinomaisia käytettäväksi ripsien värjäyksessä.

Ripsienpidennys ihoteippi

Ihoteipit ovat ehdoton tuote ripsienpidennysten teossa. Käyttötarkoituksia on todella paljon.

  • Ihoteipillä voidaan varmentaa silmänaluslapun paikallaan pysyminen, sekä varmistaa, että kaikki alaripset ovat suojattu
  • Geeliteipillä/ihoteipilä voidaan nostaa kevyesti ripsityveä, jotta ripsilinja saadaan hieman nousemaan silmänaluslapuista.
  • Geeliteipillä/ihoteipillä voidaan erotella ripsiä ripsienpidennysten laiton aikana
  • Teipillä voidaan kiinnittää ripsinauhat ripsialustalle, otsapannalle tai kämmenselkään.

Verkkokauppamme yhdeksi suosituimmaksi tuotteeksi on noussut geeliteippi. Geeliteippiä löytyy valikoimasta kaksi leveyttä, 1,25cm ja 2,5cm. Geeliteipistä löytyy myös useita värejä; vaaleanpunainen, valkoinen, punainen, lila, musta sekä vihreä.