Toimitusaika 1-3 päivää

Toimituskulut 7,90 €

Mikä ihmeen NemesisSupplies?

Mikä on NemesisSupplies ja mistä se on saanut alkunsa?

NemesisSupplies on kajjaanilainen verkkokauppa, mikä muodostui kauneushoitolan StudioNemesiksen rinnalle vuonna 2022. Kauneushoitolan taival on alkanut jo vuonna 2012. Yrittäjänä toimiva Elisa halusi tuoda jotain uutta yritykseen ja samalla myös kainuun alueelle ja näin syntyi NemesisSupplies, kauneudenhoitoalan verkkokauppa, joka myy mm. ripsitarvikkeita ja laadukkaita hoitopedin patjoja.

StudioNemesis:ksellä työskentelee useampi kauneudenhoitoalan ammattilainen, joten testaamme tuotteita useamman eri henkilön toimesta, ja tuomme hyväksi todetut tuotteet myös toisten ammattilaisten saataville. NemesisSupplies on erikoistunut erityisesti ergonomisiin hoitopedin patjoihin, ripsitarvikkeisiin, halfmoon työvalaisimiin ja ripsikuituihin. Olemme jälleenmyyjiä myös suosituille Inlei- ja Ruthie Belle tuotesarjoille.

Verkkokaupan toiminnasta vastaa Elisa, Heikki, Janna ja Susanna. Kehitämme toimintaa koko ajan niin verkkokaupan toimivuuden, tilausten, markkinoinnin ja tuotteiden osalta. Tahdomme palvella kauneudenhoitoalan ammattilaisia ja tuoda tarvitsemanne helposti saataville.

Elisa hoitaa yhteydenpidon tavarantoimittajien kanssa, hän tekee koko ajan tutkimustyötä sen suhteen, mitkä asiat trendaavat ja mitä kauneudenhoitoala tarvitsee suomen markkinoille. Se on käytännössä tuntien ja päivien, välillä kuukausien etsintää, suunnittelua, vertailua, tuotetestailua, markkinointia, onnistumisia, mutta välillä myös epäonnistumisia jos tuote ei vastaakkaan meidän omia laatustandardeja ja etsiminen alkaa alusta.

Heikki on se, joka pitää pakan kasassa ja kaikki mitä keksitään vaan toivoa, niin Heikki pukee ne sanoista tekoihin verkkokaupan puolella. Hifi-Heikiksikin häntä kutsutaan, eikä suotta. Heikki pitää huolen, että verkkosivut pyörii ja homma skulaa, niin me muut saadaan keskittyä esimerkiksi tilauksiin ja asiakaspalveluun. 

Janna ja Susanna vastaavat uusien tuotteiden lisäämisestä verkkokauppaan, tilauksien pakkaamisesta ja asiakaspalvelusta. Päivitellään myös innokkaasti instagramia, mielellään sellaisella rennolla otteella, koska halutaan kohdata ihminen ihmisenä, ja elämä ei oo niin vakavaa, eikös vaan? 

Toki loppuunsa, kaikki tekee kaikkea, mutta tässä nyt pääpiirteittäin, jotta vähän saatte kiinni, ketä täällä hääräilee. 

Eikä tosiaan pidä unohtaa, että hoitolassamme työskentelee useita ammattilaisia, joten niin kynsi- kuin mm. ripsitarvikkeet testataan käytännössä ennen kuin ne lisätään verkkokauppaan myyntiin.

Olemme kehittyneet huimasti vuoden aikana, sillä verkkokauppa ja kaikki siihen liittyvä on ollut kaikille uusi asia, ja ollaan opeteltu uutta tämän matkan varrella ja opetellaan jatkossakin.